Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
SOMMERDEKK

Selskapene i Nokian Tyres Group behandler personopplysningene dine for å kunne utvikle produkter og tjenester og for å kunne gi deg mer relevant innhold. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Viktige punkter når du velger dekk til elektriske eller hybridbiler

dekk

 

Når du kjøper dekk til et elektrisk eller hybridbil, er det noen få ting du trenger å vite for å ta et riktig og optimalt valg. Den første tingen å innse er at ikke alle dekkene er egnet for disse kjøretøyene, dekkene må anbefales for denne bruken for å sikre at de kan håndtere den ekstra vekten forårsaket av batteripakkene og må bruke et mer slitesterkt stoff. Hvis du velger billige dekk som vil gjøre kjøretøyet dårlig fra et økonomisk og miljømessig synspunkt, da de vil bære raskere, kan du forårsake mer avfall samt forbrukere mer drivstoff og slippe ut mer CO2. Når mange mennesker velger disse kjøretøyene på grunn av fordelene på miljøet og med den tro at de er billigere å bruke, kan feil dekkvalg ha motsatt effekt.

 

Det du ønsker når du velger dekk til din elektriske eller hybrid, vil du ha høy komfort og ønsker at dekkene skal være stille. Dette er det samme, uansett om du kjøper sommerdekk eller vinterdekk og til og med helårsdekk. Et dekk av høy kvalitet kan få frem det beste i kraftige elbiler. Premium dekk er designet for å opprettholde ytelsesegenskapene gjennom hele livssyklusen. Høy kvalitet betyr lang problemfri levetid. Dekk av høy kvalitet skal tilby en rolig, sikker og behagelig kjøring uansett årstid. Eiere av disse kjøretøyene har en tendens til å velge ikke-piggdekkede vinterdekk for deres komfort, men for de som foretrekker å ha dekk med pigger, er det flere lyddekkede dekkmodeller. Lav dekkstøy er ofte høyt verdsatt da kjøretøyene er mer stille enn normale biler.

 

Et premium dekk med førsteklasses grep og håndtering vil sørge for at du kommer hjem uansett vær. Våre topp moderne dekk, testet under krevende forhold, vil også hjelpe elbiler til å bevege seg trygt på snø og is og i øsende regn. Elbiler og hybrider har batteripakker som ofte gjør dem tyngre enn biler med forbrenningsmotorer. En tyngre bil vil ta lengre tid å stoppe, noe som betyr at dekk av høy kvalitet blir enda viktigere, spesielt på glatte og våte overflater og i tilfelle overraskelser. Våre vinterdekk er blant de beste i bransjen når det gjelder grep på is og snø, og sommerdekkene våre har utmerket vått grep.

 

Eierne av elbiler eller hybrider verdsetter hyggelig og miljøvennlig kjøring, bekymringsløs bruk og lave driftskostnader. Det riktige dekkvalget kan forbedre bilens sikkerhet og kjørekomfort og øke driftsområdet ytterligere. Forsikre deg om at du får vinterdekk, vintervær og sommerdekk av høy kvalitet, spesielt utviklet og testet for bruk på elbiler. For at dekk skal være veldig miljøvennlige, bør de også produseres på en måte som minimerer påvirkningen. De skal produseres av rensede lave aromatiske oljer, og vektene som brukes for å balansere dekkene, skal være blyfrie.

 

For å sikre en fortsatt lavere miljøpåvirkning, må du være spesielt oppmerksom på rullemotstanden. Dekk med lavere rullemotstand bruker mindre energi å rotere. Dekk til elbil med lav rullemotstand vil komme deg videre med en enkelt ladning og ha lavere miljøpåvirkning.

 

For mer informasjon om dekk som passer for elektriske kjøretøyer og hybridbiler, besøk: https://www.nokiantyres.no/

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post